Mama Africa
20.8.2016

WORKSHOP SENEGALISSA JOULUKUUSSA 2016

Toteuta unelmasi ja lähde nauttimaan auringosta ja aidon Afrikan tunnelmasta Dakariin Senegaliin talvella 2016-2017. Soitat rumpuja niiden aidossa ympäristössä sekä tanssit kuumia rytmejä innostuneiden dakarilaisten opettajien ja säestäjien ohjaamina. Voit olla vasta-alkaja tai jo asioista perillä oleva – kaikille löytyy paljon uutta opittavaa ja koettavaa. Sinulla tulee olemaan monta eri opettajaa kurssin aikana, mikä lisää opetuksen monipuolisuutta.  Voit osallistua sekä djembe- että afrotanssikurssiin tai vain toiseen sekä valita itsellesi yhden viikon tai kahden viikon pituisen workshopin. Opetusta järjestetään 2-4 tuntia päivässä riippuen valitsemastasi sisällöstä. Vapaa-aikanasi voit tutustua Dakarin sykkivään keskustaan, toreihin sekä yöelämään. Voit pistäytyä legendaarisilla Goréen sekä Ngoren saarilla.

Majoitus järjestetään Yoffin kaupunginosassa, merellisissä tunnelmissa. Ruoka tulee olemaan perinteistä maukausta senegalilaista kotiruokaa eli riisiä kanan/lihan/kalan kera tai kasvisruokaa. Workshopin hintaan sisältyvät majoitus, opetus, ruoka (aamiainen, lounas, päivällinen). Juomat eivät sisälly hintaan.

Hintaan eivät sisälly matkat Suomesta Dakariin ja takaisin, vakuutus (pakollinen), mahdolliset retket ym. vapaa-ajan ohjelma. Huomioithan myös matkustajan pakolliset rokotukset.

Alustava hinta-arvio 1 viikko 600 euroa, 2 viikkoa 800 euroa.

Lisätietoa: abdoulaye22@gmail.comAjankohtaista

28.8.2016

SYKSY 2016

  Syksyn 2016 aikataulut on vahvistettu ja lisätietoa löytyy…


20.8.2016

WORKSHOP SENEGALISSA JOULUKUUSSA 2016

Toteuta unelmasi ja lähde nauttimaan auringosta ja aidon Afrikan tunn…


28.5.2016

AFROTANSSITUNNIT

Afrikkalainen tanssi pohjautuu maanosan tanssiperinteeseen. Afrikka o…


28.5.2016

DJEMBETUNNIT

Senegalilaiset instrumentit ovat pääasiassa lyömä- ja kielisoittim…